Maroge Design

Tjänster

Skrädderi

Vi utför skrädderi inom dam-, herr- och klänning, även måttbeställning av festkläder och kavajer. Tack vare detta finns det stora möjligheter att sätta en personlig prägel på plagget i fråga om modell, passform och tyg. Ett stort urval av fantastiska tyger och en stor bredd av modeller, borgar för att ni ska hitta rätt. Till oss kan du komma om du har en udda storlek, vill ha något speciellt eller bara önskar en kostym som sitter ovanligt bra. Tack vare mångårig erfarenhet gör att vi bemästrar detta på ett väl tillfredställande sätt!

Kemtvätt

N

Allt inom kläder: Kostym, skjortor, byxor, kavaj, kjol, kappa, jacka, klänning, blus, tröja, scarfs,

N

Mattor

N

Filtar

Ändringsarbeten och omsömnad

Vi utför ändringsarbeten och omsömnad på alla typer av kläder. Vi gör detta med stor noggrannhet och det viktiga efter ett ändringsarbete är att du som kund får tillbaka ett plagg som ser likadant ut som innan. Vi kan garantera att ni får tillbaka ert klädesplagg i samma skick som innan men väl passande och med alla detaljer kvar om i orginalet.

Har ni kläder som inte passar längre, som blivit för stora eller för små, kan vi hjälpa er med detta också.

Reperationer

Kläder blir slitna med tiden och kan behöva en uppfräschning för ge dem längre livslängd. Du som kund kan få hjälp med lagning, reparation, förstärkning, konststoppning av alla typer av klädesplagg. Kontakta vårt skrädderi så kan vi hjälpa dig.